Què és #IW2014?

17 de maig: el Dia d'Internet

El Dia d'Internet se celebra per primera vegada a Espanya a l'octubre de 2005 a iniciativa de l'Associació d'Usuaris d'Internet. En la primera edició es van organitzar 534 esdeveniments per tota Espanya i més de 200 entitats públiques i privades van subscriure la Declaració de principis per construir la Societat de la Informació.

Al novembre de 2005 , la Cimera Mundial sobre la Societat de la Informació va demanar a l'Assemblea General de les Nacions Unides que declarés el 17 de maig com el Dia Mundial de la Societat de la Informació per promoure la importància de les TIC i els diversos assumptes relacionats amb la Societat de la Informació plantejats en la CMSI . L'Assemblea General va adoptar el març de 2006 una resolució (A/RES/60/252) per la qual es proclama el 17 de maig com a Dia Mundial de la Societat de la Informació cada any .

Al novembre de 2006 , la Conferència de Plenipotenciaris de la UIT reunida a Antalya (Turquia) va decidir celebrar ambdós esdeveniments, Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació , el 17 de maig . En la versió actualitzada de la Resolució 68 es convida als Estats membres i els membres de Sector a celebrar anualment aquest dia.

#IW2014: Internet Week 2014

Són les activitats i esdeveniments que es celebren durant la setmana del 17 de maig per commemorar el Dia Mundial de la Societat de la Informació. Són un conjunt d'accions relacionades amb les noves tecnologies i les seves aplicacions que PalmaActiva, Agència de Desenvolupament Local de Palma de Mallorca, programa per potenciar i difondre el seu ús.